Despre

În jurul unei cafele, aș avea încredere că se pot dezvolta scenografii și scenarii interesante așa că primul gest pentru orice discuție ar suna: Hai la o cafea cu mine! Sau. Îmi permiți/permiteți să te/vă invit la o cafea?

De ce?
Voi încerca să adun aici discuții și gânduri ale unor oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți care-mi plac, care mi se par interesanți, care vor să interacționeze cu ceilalți participanți din această scenă cu improvizații în continuă mișcare.

Am un comportament și o gândire nepregătită parcă pentru mine, din acest motiv scriu tot felul de nimicuri. Este unul din medicamentele care mă leagă pe o perioadă scurtă și din păcate nedeterminabilă. Deoarece nu am răbdare să gândesc, să scriu și apoi abia să public în unele momente o voi face spontan, ca într-un soi de jurnal, ca la mine acasă.
După cum am scris mai sus, ca să pot „trăi” am nevoie de diferite leacuri. Vreau să împart din experiența mea sufletească și a celor care îmi vor ingădui să vi-i prezint, prin cuvinte, imagini și de ce nu și prin sunete. Sunt un om cu toane cum ar spune unii sau cu fițe alții sau că am prea mult timp liber, ceea ce este total neadevărat. În fine, oricum omul perfect pentru mine nu voi fi cred niciodată și nici atât pentru alții deci nu emit pretenții nejustificate.
Am câteva însemnări scrise de mulți ani, abia astept să intru în ele să văd daca mai înțeleg ceva, am evoluat într-o caricatură hidoasă sunt Frumoasa sau Bestia?
…………………………………………….

Nu este important aici dar…eu ca designer de interior: Caut întotdeauna noul și provocatorul în volumetria formelor, în alegerea materialelor, a culorilor și în iluminatul spațiilor.
Consider că tot timpul trebuie să existe un anume echilibru între estetic / compozițional și funcțional. Balanța dintre acestea trebuie să se încline în funcție de destinația spațiului care trebuie amenajat. Îmi place să creez ambiente liniștite, calde și rafinate, în special în spațiile de locuit.
Cred că poate fi bună și dezordinea – ordonată, adică, spațiul să fie conturat bine, chiar dacă se folosesc texturi, culori sau forme din medii/stiluri/domenii foarte diferite. Dar și în acest caz, destinația spațiului este foarte importantă.
Orice amenajare, o creez după aptitudinile, hobby-urile, personalitatea fiecărui individ, în așa fel încât să îl reprezinte. Pentru fiecare există câte o soluție: 7dupa6@gmail.com.com
Alte mâzgâleli de-ale mele se pot vedea aici: portofoliului
…………………………………………….

Încă ceva, dacă descoperiți texte cu probleme grave vă sunt recunoscătoare dacă mă corectați.

Reclame